sensual

De ce facem alegeri proaste în materie de bărbaţi, ne este prea frică de singurătate, ne dorim să explorăm cele mai puternice senzaţii sau pur şi simplu ne-a dat cineva cu parul în cap de la Creaţie şi suntem oarecum forţate să ne lăsăm duse de val. Habar n-am, dar cert este că se mai întâmplă să nimereşti şi pe omul potrivit, care departe de a fi un bărbat fatal te cucereşte iremediabil!

Oricât de mult însă ne străduim să menţinem flacăra olimpică aprinsă, pentru unele dintre noi, medaliile sunt doar o dulce iluzie cu care ne îmbată societatea de când ne-am născut.
Ce au făcut bunicile şi mamele noastre de au reuşit să înţeleagă viaţa şi relaţia cu omul de lângă ele dincolo de iubire şi de obişnuinţă? Nu suntem capabile să facem la fel pentru că probabil pretenţiile au crescut, dar ar fi trebuit să păstrăm măcar statornicia în ideea de bază, căsnicia.

De ce? Pentru că divorţăm atât de repede de parcă ne schimbăm chiloţii, nu ne mai mulţumeşte nimic pe nici unul dintre noi şi ca nişte nomazi, migrăm dintr-un suflet în altul capabili să capturăm doar afecţiuni pasagere.
Mi se pare că suntem bolnavi cu toţii, avem nişte viermi în stomac care nu ne lasă să stăm locului şi nu cred că există vreun leac, cel puţin nu în acest secol.

Alternativa, departe de a fi ideală este să te bucuri de viaţă aşa cum vine, să îmbrăţişezi călătoria şi ce îţi aduce sau pur şi simplu să găseşti o înţelegere a sorţii umane care este deasupra pasiunii şi a simţirii şi nu te fac fericit, dar extrem de liniştit, seren şi împăcat cu tine însuţi.

http://youtu.be/GlQd5mwbYRk