Prietenia dintre un barbat si femeie se bazeaza pe neputinta unuia de a fi atras de celalalt si capacitatea celuilalt de a accepta acest lucru.
Aceasta prietenie intre doua sexe este aproape imposibila in mintea multora pentru simplul fapt ca totul cu incepe cu o atractie. Astfel fie se termina printr-o amicitie, fie prin consumarea atractiei.
Pentru ca suntem atat de diferiti unul fata de celalalt (barbatul de femeie), in modul de gandire, interpretam aproape totul diferit. Este absolut normal sa ne gandim la orice in afara de amicitie cand cunoastem pe cineva de alt sex.
De ce exista exceptii? Ca sa ne confirme regula sau s-o intareasca?
Cum ajungi la un moment dat sa te indragostesti de cel mai bun prieten?
Eu cred in acest gen de relatie, desi mereu vor exista tachinari care iti vor aduce aminte de ce gen esti tu si de ce gen esti cel de langa tine, si ca tu nu vei niciodata altfel.
Multi dintre noi credem ca am fi putut fost barbat( daca suntem femeie) si invers si ca din aceasta cauza suntem mai apropiati de un anumit sex si ii intelegem mai bine.
Cred ca e vorba de afinitate si compatibilitate de caracter, ca in orice alt gen de relatie.
Prietenia, este cea mai frumoasa relatie care va exista vreodata intre oameni, indiferent daca este intre doua femei, doi barbati sau intre un barbat si o femeie.
Ar fi mai util pentru noi toti sa nu mai despicam firul in 14 de fiecare data cand vedem doi prieteni pe strada si sa-i privim cu scepticism. Doar pentru ca noi nu suntem in stare de asa ceva, nu inseamna ca altii sunt la fel ca noi.
Bucurati-va de faptul ca aveti posibilitatea astfel sa-i cunoasteti mai bine pe cei de sexul opus si sa va apropiati mai mult de cel de langa voi.
Prieteni, enjoy!