Sunt unii barbati nascuti cu un talent deosebit: nu stiu sa-si ceara iertare cand gresesc. Este o stiinta la care nu au aflat combinatia potrivita inca.
Isi cer iertare chipurile explicand ce au facut si ca au gresit-asta e varianta clasica. Noi ce ar trebui sa spunem la asta? Lasa draga ca trece si asta?
Mai exista varianta in care te conving ca de azi inainte el nu mai face acel lucru sau altul pentru ca stie ca nu-i aduce decat batai de cap cu tine si el nu vrea sub nici o forma sa te supere…Da…din pacate nu-l tine mai mult de cateva zile.
Oamenii in general isi cer cu greu iertare pentru ca trebuie sa recunoasca ce au facut si ca au gresit. Barbatii cu atat mai mult, sa-si calce ei pe orgoliu! Daca mai dau si de o femeie care nu prea le are cu ale iertarii, ca a vazut multe si e Toma necredinciosul si nici nu prea uita, au cam incurcat-o pe termen lung!Cu cat face mai multe cu atat se lungeste catastiful.
Pe de alta parte sunt femei care si uita si iarta in acelasi timp. Sunt cele care trec prin viata cu capul plecat, pline de sperante ca omul de langa ele se poate schimba in orice moment si chiar o va face si asta se intampla foarte rar.De obicei, in cazul acesta, barbatii persevereaza in greseli, pentru ca stiu ca vor fi pardonati.
Nu stiu cine s-a gandit ca exista un echilibru…pentru ca eu vad doar o relatie de directa proportionalitate: cu cat femeia se enerveaza mai rau ca nu faci bine si nu stii cum sa repari problema, cu atat barbatul face mai multe.
Care e solutia? Invata sa spui : imi pare rau, fara mandrie, de parca ai infaptuit un lucru maret si gata, treba ta s-a terminat. Nu e nevoie nici de cadouri. Ne aduc aminte doar ca vrei sa ne impaci cu situatia si ai impresia ca vom uita mai repede, dar nu e decat un permanent reminder al faptelor tale.
Nu avem nevoie decat sa vedem indreptarea ta, prin fapte , nu vorbe.
Oamenii oricum retin mai mult evenimentele triste din viata lor, iar femeile sunt predispuse prin constructia lor de la natura citire sa fie mai rele. Nu e nevoie sa fie provocate. Nu merge nici dictonul sa spui DA la orice vrea si zice ea. E absurd daca crezi asta.
Asa cum spui te rog frumos si multumesc, poti spune si Imi pare rau din toata inima ta mare, pentru ca barbatii oricum sunt mai buni decat femeile la suflet si nu intentioneaza raul in mod voluntar decat foarte rar.
Oamenii se nasc buni, se pervetesc cu timpul…
p.s. Oamenii nu traiesc cu scuze pentru eternitate…se satura …ca de orice in viata asta