Calitatea de a fi barbat in aceasta viata iti aduce multe beneficii…cu toate ca nu tu alegi femeia pentru ca esti in minoritate, ajungi sa fii ales, oricum ai fi. Pentru ca se gaseste o femeie destul de disperata si proasta sa aleaga si pe cel mai nemernic. De ce? Barbatii mint frumos.
Incercam sa fim directe ca ei, nu ne iese. Noi suntem vulgare, ei sunt sarmanti!
Ne incanta pana la absolut cum ne vrajesc de fiecare data cu cele mai idioate cuvinte de alint si chiar daca logic vorbind nu credem nimic, ne place ce auzim si ne prefacem ca si credem in ele , pentru ca in realitate vrem sa fim flatate cu orice pret. Ei insa chiar cred ca sunt buni la asta. Noi nu le spunem adevarul. Nu putem, pentru ca asta ar insemna sa le zicem ca nu suntem nici pe departe cum cred ei.
Barbatii sunt incredibil de copilarosi, naivi si s-ar da si peste cap doar sa-i faca placere unei femei. Pentru ca atunci sunt incredintati ca primesc si ei ,nu la fel, ci mult mai mult! De ce? Pentru ca sunt barbati!
Nu ma supara nimic la ei decat faptul ca obtin lucrurile foarte usor si le pastreaza foarte greu, pe cand femeile obtin si mai usor si nu pastreaza nimic, se plictisesc.
Muncesc mult ca sa aiba femeia ce cheltui, pe cand femeia nu da bani decat copiilor.
Stau alaturi de tine cand esti bolnava si iti spun ca o sa te faci bine de parca ei sunt cel mai bun doctor din lume si ti-au scanat toate organele si viitorul!
Sunt de acord sa te machiezi ca sa iti manance rujul chiar daca nu isi doresc decat naturaletea ta .
Accepta crizele tale existentiale din fata oglinzii, din fata frigiderului, din fata aragazului, din fata dulapului doar pentru ca stiu ca totul are un final.
Au puterea incredibila sa fie cei care te enerveaza cel mai rau pe lumea astea si sa le spui: Fuck You! ca dupa aceea sa repare altul totul.
Handyman…can´t love him too much, can´t hate him enough!