Ingrediente:

2-3 cartofi roşii
30 grame porumb
1 castravete murat
30 grame brânză
Unt, sare, oregano
Ketchup picant

Spălam cartofii foarte bine şi fie îi curăţăm de coajă, fie îi lăsăm cu coaj

Spălam cartofii foarte bine şi fie îi curăţăm de coajă, fie îi lăsăm cu coajă. Se băgă la cuptor 45 de minute. Când se scot se pun pe o farfurie şi se crestează în cruce. Apoi se desfac uşor. Se sărează puţin, se adăugă unt după gust, brânză, boabele de porumb, câteva rondele de castravete murat, oregano şi ketchup-ul picant.
Există mai multe variante de cartofi la cuptor. Puteţi pune diverse ingrediente: bacon, şuncă, ton, pui, alte legume şi sosuri. Este important să fie asociate în aşa fel încât să nu fie prea grase, pentru că este destul de consistent.

Mai poftiţi!