Ingrediente:

350 de grame ciuperci champignon
Caşcaval
2 roşii mici
Un jumătate de ardei roşu capia
Un căţel de usturoi
Câteva bobiţe de capere
Unt, sare, oregano
Vin alb

Se curăţă ciupercuţele de pieliţă şi codiţe şi se spală bine, lăsându-se la scurs într-o farfurie sau sită.
Tava se unge cu unt după care se aşează ciupercuţele sărate, împănate cu caşcaval ras sau tăiat cubuleţe.
Printre ciuperci se pune usturoiul tăiat mărunt, roşiile feliuţe şi ardeiul rondele.
Pentru condimente puteţi folosi oregano şi câteva bobiţe de capere.
Se bagă în cuptorul încins şi se lasă aproximativ 30 de minute.
La final se stropeşte cu puţin vin alt demisec.

Reţetă uşor de realizat pentru un aperitiv de seară.

Mai poftiţi!