Stii sa primesti complimente si cadouri?

Eu am invatat de cand sunt mica ca nu prea e voie sa accept tot ce mi se ofera si am ramas cu stigmatul asta si mi-e greu sa accept ca lumea OFERA, si uneori,  fara nici un plan in spate…

Imi place mult sa fac cadouri, tuturor, in special familiei, care abia asteapta sarbatorile, ca stiu ca ajunge Craciunita acasa…:) In schimb eu nu prea primesc…poate sunt prea rece si lumea e reticenta, pentru ca atunci cand ofera ceva, ma uit crucis la ei si intreb : de ce , in loc sa spun :multumesc.

Cat despre complimente…mda la capitolul asta stau mai prost. Ma uitam aseara la o fotografie cu mine de la 18 ani: aratam ca o papusa si eu ma consideram ratusca cea urata…nu m-am transformat in lebada nici acum si probabil nu se va intampla decat in pozele pe care le voi vedea la batranete…

Avem prea multe complexe de-a lungul vietii si putine reusim sa le depasim. Cu oamenii potriviti o sa reusim la un moment dat sa ne bucuram de tinerete si tot ce aduce ea si de viata in general.

Frumusetea e trecatoare, la fel si complimentele zilnice. Ar trebui sa nu uitam ca cel mai bun cadou pe care ni-l putem face e sa ne uitam in oglinda in fiecare dimineata si sa spunem: hei, how you doin´ ( cine a vazut Friends si il cunoaste pe Joey, stie despre ce vorbesc)

 
http://youtu.be/43wkqM27z2E