Ingrediente:

Un borcan fasole verde
1-2 căţei de usturoi
1 roşie sau pastă de tomate
Supă de legume
Ulei de măsline
Sare, piper, boia
Pătrunjel verde

În funcţie de câte porţii doriţi, luaţi un borcan de fasole verde de 400 gr sau mai mare şi dacă este vară sau aveţi fasolea la congelator, borcane peste iarnă, este de preferat cea de casă. Într-o tigaie se pune puţin ulei, căţeii de usturoi tăiaţi rondele şi se călesc 1 minut. Se adaugă fasolea verde fiartă, pasta de tomate/roşia, sau ketchup picant făcut în casă. Pentru sos am utilizat supă de legume să-i dea mai multe arome. Amestecaţi şi lăsaţi circa 5-10 minute, amestecând. Adăugaţi câteva frunze de pătrunjel verde, sare, piper, boia ardei iute după gust.
Este o mâncare extrem de rapidă, poate fi servită ca aperitiv sau fel principal.

Mai poftiţi!