Ingrediente:

un pahar de orez

un borcan cu mazare

un ardei gras

o ceapa mica rosie

O para mare galbena

boabe coriandru, sare, piper

2 linguri pasta de rosii

o lingura otet balsamic

3-4 linguri sos de soia

o lingura ulei de masline

Se fierbe orezul, se spala si se strecoara. Intre timp se taie ceapa cubulete si se freaca cu sare intr-un bol si se adauga otet balsamic. Intr-o tigaie ( de preferinta wok daca aveti) se pune o lingura ulei de masline, ardeiul taiat cubulete, boabele de coriandru si mazarea spalata si scursa. Se calesc 5 minute, se adauca pasta de rosii, piperul si la final ceapa si mazarea si se stinge focul…se amesteca in continuare se pune putina sare si sos de soia.

Pentru un gust aparte, se taie o para galbena cubulete in vasul in care se serveste, pentru o aroma mai pronuntata a coriandrului si sosului de soia 🙂

Mai poftiti!