Profeţiile de la Celestine, scrisă de James Redfield este probabil cartea secolului şi trebuie s-o citeşti ca să-ţi dai seama personal de asta.
Nu este uşor să vorbeşti despre o carte de genul acesta, deşi subiectul este destul de simplu: protagonistul porneşte într-o aventură în Peru, pe urmele unui Manuscris foarte vechi, care vorbeşte de transformările prin care o să treacă societatea omenească, o renaştere a conştiinţei de natură spirituală, nu religioasă.
Acest Manuscris are 9 viziuni, care explică cam tot ce se întâmplă în această lume cu oamenii şi cu evoluţia lor, relaţiile dintre ei etc. prin intermediul energiei.
Omul este capabil să ajungă la o stare incredibilă de cunoaştere şi conştientizare, să îmbunătăţească orice contact pe care-l are cu ceilalţi. Sunt explicate modul cum ne încărcăm cu energie de la ceilalţi oameni şi de la natură, felul fiecărei persoane, cea dominantă, cea dominată şi cât de important este să depăşim problemele din copilărie, care ne vor trage în jos toată viaţa.
James Redfield a fost terapeut timp de 15 ani şi a renunţat la această profesie pentru a se dedica scrisului în totalitate.
Cartea a ajuns un bestseller în foarte scurt timp şi este una dintre cărţile cele mai vândute din lume.
Profeţiile de la Celestine este prima dintr-o suită de cărţi care ne dau multe răspunsuri şi ne pot ajuta să privim diferit viaţa, coincidenţele, sincronizările, atracţiile, modul nostru de a fi şi de a trăi.
Propune şi soluţii prin înţelegerea acestor viziuni.
Cartea este scrisă ca un roman de ficțiune iar protagonistul este un sceptic. Cred că autorul l-a ales pentru a înţelege şi cititorii mai reticenţi, că indiferent de natura personalităţii tale, acest Manuscris îţi poate schimba viaţa şi modul cum o percepi şi înţelegi.
Pentru mai multe amănunte puteţi intra aici și să urmăriți diverse materiale , și clipuri pe youtube.
De asemenea aveți în format pdf cartea aici.
Dacă sunteți interesați de o explicație mai bună, puteti vedea si
filmul făcut după carte.