Sandwich-ul cald este potrivit când vrei să foloseşti puţine ingrediente cantitativ dar cât mai variante, excelent înainte de a pleca în concediu şi a-ţi goli frigiderul.

Ingrediente

Felii de pâine
Brânză de oi
Pastă de roşii
Ardei iute
Unt
Chorizo
Piper
Oregano
Un ou

Se încălzeşte cuptorul şi între timp se pune la fiert un ou. Se ung feliile de pâine cu foarte puţin unt, se taie câteva felii subţiri de chorizo picant (vă recomand cel din Lidl), se presară brânză de oi pe deasupra. După ce este fiert oul se răzăluiește peste celelalte ingrediente.
Într-o ceaşcă se pun câteva linguri de pastă de tomate, se taie un ardei iute şi se amestecă cu pasta. Aşa nu mai trebuie să cumpăraţi ketchup care din păcate conţine şi alte ingrediente mai puţin bune.
Dacă aveţi faceţi ketchup-ul direct din roşii tocate şi adăugaţi şi puţin piper.

Se aşează sandwich-urile în cuptor pe o folie de aluminiu în tavă şi se lasă la foc potrivit aproximativ 10 minute. Se poate adăuga pe deasupra puţin oregano. Nu uitaţi de o limonadă cu gheaţă şi mentă să vă răcoriţi!

Poftă bună!