Prima zi de ciclu: multe rasete, prea multi pesti pentru femei usoare si vin rosu…ca vine menstruatia mai repede(sfatul barbatului cica?!) yeah right!
Lozinca: sunt in prima zi de ciclu , trebuie sa fiu a bitch! e cam overrated.
Daca barbatii au doua capete atunci si femeile au doua creiere, unul insa functioneaza doar cateva zile pe luna si face absolut ce doreste…cerebelul sau Little C isi face de cap…:)
Pe cand Big C over here is full in charge the rest of the time
Cum se face insa, ca in orice companie…ca ala micu da ordinele? V-am pierdut in prea multe metafore? Va reveniti voi
De ce sunte femeile ingrozitoare la ciclu? Nu pentru ca hormonii o iau razna…nu asta e explicatia politically correct! Sunt habubu pentru ca pot si au ocazia sa dea vina pe chestii feminine pentru orice si acum isi iau revansa pentru toata luna! si in rest concediu…
Ce facem cu femeile care sunt bitches tot timpul? Simplu: le facem barbati! 🙂 Asa o sa poate sa aiba de-a face cu alte bitches si o sa se lecuiasca.
Se face prea mare tam tam pe subiectul asta, care inainte era tabu, acum e prea mediatizat si este un fenomen normal ca un sughit!
Nu stiu de ce trebuie sa dam vina pe ceva, cand suntem convinse ca de fapt nu asta este cauza pentru care suntem asa. Intotdeauna femeilor le-a placut sa invinuiasca pe cineva, asa incat daca nu ar fi fost ciclul, cred ca l-am fi inventat, pe el sau altceva.
Suntem in prima zi de ciufuteala!