Vreau să mă simt confortabil să-ţi spun “Nu” şi “Nu-mi place” fără să te superi, pur şi simplu pentru că ne-am acceptat, cu tot cu sinceritatea şi pleonasmele vieţuirii în doi.
Eşti genul de persoană pe care-l pomeneşte toată lumea pentru că ai ceva de spus iar caracterul tău a inventat cartea de vizită!

Câţi din jurul tău te fac să te simţi în largul tău chiar şi în momentul care îţi pasă prea mult de ceilalți? Şi de ce să nu-ţi pese, doar trăieşti cu ei şi-i respecţi pentru ceea ce sunt şi realizează în viaţă.

Eu mă simt bine cu tine. Nu ştiu de ce. Cică aş avea un talent de-a face oamenii să se simtă în largul lor în preajma mea, să fie ei înşişi, fără explicaţii sau scamatorii. Cum fac asta? Nu ştiu. Şi mai ştiu să spun adevăruri care-ţi folosesc. Cum le mânuieşti însă… ţine doar de tine.

Încerc să-ţi spun că mereu o să-mi fie dor să te ascult şi să te îmbrăţişez, ca doi oameni care au trecut împreună prin situaţii absolut banale dar care încă se privesc în ochi şi-ţi pot purta de grijă la sfârşit de zi.

Nu am de gând să răspund la întrebări nepuse, dar ştiu că odată ce te-am iubit, nu am cum să nu te mai iubesc. Iubirea nu are sfârşit, are doar măşti şi a noastră mereu sărbătoreşte cu un pahar de vin bun în mână şi un zâmbet de linişte, stingherit doar de aparenţele necesare neconvieţuirii.