Să iau o foaie de hârtie şi să şterg de pe ea toate lucrurile pe care le-am făcut din mândrie sau din ruşinea de a nu fi recunoscută aşa cum am vrut dintotdeauna. Dar tu ce ai făcut? Mi-ai dat un caiet plin de linii şi mi-ai zis: scrie dacă ai ce!
Pentru ce ne îndoim că paharul de vin nu o să fie consumat? Mereu se vor găsi lucruri de sărbătorit.

Pot fi luată drept superficială pentru că îmi plac oamenii frumoşi pe dinafară şi pe dinăuntru, inteligenţi şi realizaţi, iar pretenţiile mele depăşesc orice stă sub caracterul meu.

De ce staţi şi mă judecaţi când spun un adevăr şi voi îl ascundeţi? Aţi vrut vreodată pe cineva sau ceva mai jos decât voi sau faţă de ce aţi avut până atunci? Dacă da, vă ascult şi tot respectul pentru mărinimia de care daţi dovadă!

Ar trebui să vă trec pe voi pe caiet, pentru că îmi datoraţi mustrările de conştiinţă pe care mi le fac şi pentru că mă obligaţi să mă prezint mai scorpie decât sunt.
Nu pot să accept şi să fac lucruri care mă scot din axă, pentru că îmi pierd echilibrul şi respectul faţă de mine şi atunci, nu mai am nimic.

Sunt trasă la răspundere, dar nu răspund, vă pierdeţi vremea!
Răul pe care-l fac eu va fi pus la catastif de cine trebuie şi nu am nevoie de justiţiari să-mi spună de ce nasul meu este mai sus sau mai jos, mai lung sau mai scurt.
Pinocchio era făcut din lemn, eu însă nu ard aşa uşor.