De câte ori v-aţi oprit să faceţi ceva, sau efectiv nici nu aţi încercat pentru că ştiţi că e greu? Oricum nu v-aţi fi descurcat şi atunci, de ce să vă mai chinuiţi, când există cineva care vă poate ajuta, chiar dacă durează ceva mai mult?
Lucrurile complicate sunt uneori mai simple decât par la prima vedere şi frica de a învăţa ceva nou care nu face parte din specializarea noastră, ne dă peste cap. Oare cum o fi, dar dacă stric ceva?
Nu încerci, nu afli, simplu!
Am învăţat cele mai multe lucruri încercând şi fără să întreb pe nimeni, pentru că probabil eram tânără şi aveam mai mult curaj şi inconştienţa. Dar o dată cu trecerea timpului, în continuare încerc, dar acum pun mai multe întrebări şi mă interesez cum să procedez ca să fac bine din prima dacă se poate şi de ce nu, să economisesc timp.
Vrei să te te ocupi doar de o singură chestie şi să depinzi toată viaţa de altcineva să te ajute cu tot ce-a mai rămas?
Nu te pune nimeni să le ştii pe toate, dar cele care îţi folosesc zilnic ar fi bine să le bagi la tărtăcuţă, pentru că disponibilitatea celorlalţi nu e corelată cu fusul tău orar.
Una peste alta, nu trebuie să fii geniu ca să te ocupi de unele şi de altele, pe de altă parte nu îţi strică niciodată să înveţi mai multe, pentru că le foloseşti. Poţi ajunge până într-acolo că vei învăţa pe alţii.
Viaţa nu este limitată la domeniul tău de activitate.
http://youtu.be/Ci5j9yQ-528