Liberul arbitru…cate in viata putem sa le alegem? Familia e primul lucru la care ne gandim cand vorbim de alegeri pe care nu le putem face…parintii decid pentru tine mai tot cat esti mic, scoala unde mergi, prietenii pe care-i accepti; te influenteaza in ce privesc alegerile pe care o sa le faci toata viata. Au o putere enorma asupra noastra.
Urmatoarele alegeri pe care le facem in viata, dupa ce terminam facultatea, depind destul de mult de noi…locul de munca, familia pe care ne-o vom face sau nu, unde locuim, cu cine ne insotim, ce facem in viata de zi cu zi si noaptea…
Eu am o problema de alta categorie: de ce m-a facut Dumnezeu femeie?
Eu in asta nu am avut nimic de spus…acum daca tot am ajuns aici, sunt inzestrata cu anumite calitati si defecte pe care , vreau nu vreau, trebuie sa mi le asum si sunt responsabila pentru ele toata viata. Nu am de gand sa devin barbat si nici nu vreau asta…dar as fi vrut sa am cumva posbilitatea sa aleg…Poate cer prea mult si Dumnezeu a zis: tu trebuie sa fii asa pentru ca ai niste lucruri de facut in viata asta, pe care nu le poti face ca barbat…ok…dar macar pentru cateva ore as vrea sa-i dau unui barbat o pereche de ovare sa indure si el niste lucruri in viata si sa vedem cum se descurca.
Suntem acuzate de sensibilitate exacerbata, de faptul ca ne plangem asa de mult incat s-a saturat lumea de noi…pai ce, am ales eu sa fiu asa? Pot sa lucrez doar cu ce am…asa ca : ciocu mic si joc de glezne!
Nici mie nu-mi plac multe lucruri la barbati , dar ce pot sa fac decat sa-i accept si sa incercam sa modelam ce exista
Suntem mici bucati de plastilina intinse pe o plansa de scolar…