Indiferent de cum începi să trăieşti pe lumea asta (oricum nu eşti conştient de mare lucru când eşti mic), trebuie să te gândeşti măcar o dată în viaţă la ziua perfectă pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna, când totul se petrece exact aşa cum trebuie, ba mai mult, îţi depăşeşte imaginaţia.
Nu se lucrează într-o zi perfectă, decât dacă eşti pasionat de ce faci, nu se doarme decât cât este suficient, se iubeşte mult şi bine, se mănâncă, se bea, se respiră şi se admiră soarele alături de oameni dragi.
Niciodată nu mi-a plăcut să încep anul, pentru că este prea mare presiune socială cu ce ar trebui să-ţi doreşti şi ce nu, pentru că îţi promiţi lucruri pe care nu le vei face şi e o totală pierdere de vreme, oricum ai suci-o şi ai întoarce-o, situaţia este a dracului de gri.
Cred însă că merită să reconsideri unele lucruri pe care le-ai făcut şi să recunoşti că de fiecare dată poţi face mai bine. Nu îţi face nici un ţel, ci doar pe măsură ce orele se scurg, ajunge să te surprinzi pe tine însuţi cu fapte diferite, inteligente, frumoase.
Nu promova nici o idee în capul tău de bine sau rău, pentru că e mult mai uşor să nu te ţii de cuvânt decât să te ţii.
Comentează la orice, lumea este făcută să comunice, fumează, bea, nimeni nu trebuie să-ţi pună nişte bariere (cu anumite excepţii).
Din păcate nu poţi dormi să te trezeşti doar în anumite momente ale vieţii tale, dar poţi dormi suficient încât să vezi mai mult doar partea bună şi să reuşeşti să treci prin celelalte mai repede.
Mă bucur că am mai rezistat un an şi pot spera spre bine, tine, mine.